Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ariston Velis EVO 80 EU villanybojler 3626146-R

120.500 Ft (94.882 Ft + ÁFA)
Alkatrész csoport
Villanybojlerek
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 3626146-R
Gyártó: Ariston
Elérhetőség: 1 db raktáron
Cikkszám: 3626146-R
Szállítási díj: 1.670 Ft

Leírás

Az Ariston Velis Evo 80 villanybojler az energiahatékonyság és a modern design tökéletes kombinációja. Ez a kifinomult villanybojler ideális választás otthona melegvíz ellátásához. Kompakt kialakítása és intelligens vezérlőrendszere lehetővé teszi a pontos hőmérséklet beállítást és az energiatakarékos üzemmódok használatát. A speciális hőszigetelés és az innovatív technológia segítségével minimalizálja az energiaveszteséget, csökkentve ezzel a villanyszámlát. A két függetlenül működő tartálya optimális melegvíz ellátást biztosít, akár egyszerre több csap használatával is.

Teljesen öntanuló Velis EVO vízmelegítő
Az okos öntanuló funkció betanulja a felhasználói szokásokat, és annak alapján melegíti a vizet. így mindig rendelkezésre áll a szükséges forró víz mennyiség amikor szükség van rá. Az okos kijelzőn mindig olvasható ha a tartályban lévő víz zuhanyra kész.

A lehetséges extra vízvételezés esetére az ECO mindig fenntart egy minimum biztonsági hőmérsékletet (45°C), ezzel garantálva azt, hogy bizonyos mennyiségű meleg víz mindig rendelkezésre álljon.

Dupla tartályos kialakítás
Az innovatív kialakítás lehetővé teszi, hogy a bojler még hatékonyabban tudjon működni. Mindkét tartályban található egy-egy 750 W-os fűtőbetét. A használat során egyszerre csak egy tartályból használ vizet a készülék. Amint abból elfogy, akkor kezdi el a másikat használni, míg az első tartályban lévő vizet folyamatosan melegíti. Így jóval gyorsabban fog rendelkezésre állni a következő adag melegvíz mint egy hagyományos bojlernél.

Kívül belül prémium minőség
A prémium minőség tetten érhető a vízmelegítő minden részletében. A kifejezetten elegáns ezüstmetál felület bármely fürdőszoba bútorhoz illeszkedik. A bojlerben lévő zománcozott fűtőelem meggátolja a vízkőképződést. Magnézium anód és aktív anód egyaránt a tartály korróziójának megelőzésére. Az elektromos fűtőbetét, a nagy ellenállású tartály és a zománcozott fűtőelem révén a melegvíz előállítás gyorsan és hatékonyan történik.

Akár több csapoló egyidejű kiszolgálása kényelmesen
A Velis EVO vízmelegítő egyszerre több vízvételi helyet is könnyedén képes kiszolgálni. A hőingadozást figyelembe kell venni egyszerre történő használat során. Ezt a problémát viszont egyszerűen megoldja egy termosztátos csaptelep, ami mindig biztosítja a megfelelő vízhőfokot.

Automatikus fertőtlenítés
A Velis Evo vízmelegítők automatikus legionella-mentesítést végeznek időközönként. Ilyenkor direkt magas hőmérsékletre emeli a víz hőmérsékletét, hogy hatékonyan elpusztítsa a baktériumokat. Így minimalizálható a legionellával kapcsolatos egészségügyi kockázat.

Két - három főt kényelmesen kiszolgál
A duplatartályos kialakítás és a megnövelt a hatékonysággal a Velis Evo vízmelegítő 2-3 főt kényelmesen kiszolgál. A fürdési szokások viszont befolyásolják, hogy hányan tudnak lefürdeni egy melegítéssel.

Villanybojler jellemzői:
-Zuhanyra kész állapot jelzése
-LED kijelzőfelület termosztáttal
-Elhelyezhető függőlegesen és vízszintesen egyaránt
-Prémium formatervezés
-Vastag poliuretán szigetelés
-Ecoloy bevonatú fűtőelem
-Automatikus legionella-mentesítés
-Több csapolót is kényelmesen kiszolgál
-Dupla tartályos kialakítás - megnövelt hatékonyság
-Öntanuló funkció
-Extra lapos kialakítás